Het aftellen is begonnen, nog een paar dagen!

Hallo lieve lezers,

Zooo leuk om dit met jullie te mogen delen: de uitgave datum is bekend! Mijn boek 'Ik hou van mij' is vanaf 5 augustus online te bestellen. Zo ontzettend spannend!

Mensen die zich hebben opgegeven voor de promotiemailing zullen deze rond deze datum ontvangen. Mensen die zich nog willen opgeven kunnen dit doen door rechtsboven op 'inschrijven' te klikken.

In de vorige blog deelde ik met jullie hoe het idee een boek te schrijven is ontstaan en hoe het onderwerp bepaald is. Ook heb ik beloofd om in deze blog meer te vertellen over de inhoud, dus dat ga ik bij deze uiteraard doen.

Met de ondertitel 'meer zefliefde, door zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfacceptatie', zal het jullie vast niet verbazen dat deze sub onderwerpen in het boek besproken worden. Toen ik begon met het opschrijven van de dingen die volgens mij tot zelfliefde behoren, kwamen deze sub onderwerpen naar voren. Ik begon met nadenken over hoe bij mijzelf door de jaren heen die ontwikkeling in mindset is gegaan. Waar begon ik mee? Welke vragen heb ik mezelf gesteld? Wat heb ik aangepast aan mijn manier van denken? Zo kreeg ik mijn eigen doorgelopen proces beter in beeld. Dit probeer ik door middel van dit boek ook beschikbaar te maken voor anderen, met de hoop dat ook zij hier iets mee kunnen.

Het boek bestaat uit vele oefeningen die onder andere meer inzicht kunnen geven in jouw eigen mindset, jouw wensen/dromen en jouw waarden.

Het boek is echt bedoeld om jezelf antwoord te laten geven op belangrijke vragen met betrekking tot jouw leven, relaties en dromen. Tussen de oefeningen en verhalen staan vele leuke quotes. Een voorbeeldje hiervan zie je hiernaast.

Het schrijven van het boek heeft mij naast inzichten, ook vooral veel creatieve ontwikkeling gebracht. Wat voor activiteiten doen jullie voor jullie zelfontwikkeling?

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Het aftellen is begonnen, nog een paar dagen!

Alle feedback is welkom :)

Zo gaaf en dankjewel!

Het aftellen is begonnen, nog een paar dagen!

Een boek schrijven, wat was de aanleiding?

Mijn boek wordt uitgegeven, spannend!